Ceramic Cafe – un altfel de relaxare si socializare

Ceramic Cafe – un altfel de relaxare si socializare

Auzisem de locul acesta din mai multe surse: prieteni, Instagram, Facebook… Am urmarit feed-ul lor pentru cateva zile si mi-am zis ca trebuie sa trec pe acolo.

Am profitat de faptul ca sora mea a venit in vizita de 1 Decembrie, asa ca am luat-o de langa sot si copil si am scos-o in oras.  Ghiciti unde?! 🙂

Am facut rezervare, desi, daca am inteles eu bine, poti sa te infiintezi acolo oricand in timpul programului, poate mai putin cand au evenimente.

Ni s-a sugerat  sa ne alegem obiectele de ceramica pe care voiam sa le pictam: eu am ales o canuta.

Nepotelul meu are 7 luni si e in faza diversificarii mancarii. Sora mea ii da ocazional sa mai bea apa cu cana/ paharul si m-am gandit sa-i pictez o cana cu animalute. Foarte creativ, nu?! (se simte autoironia, asa-i?! :D)

Zis si facut! Dupa ce ni s-a explicat care sunt pasii, ce ar trebui sa folosim, la ce sa fim atente, ne-am apucat de lucru.

Atmosfera a fost super relaxanta, iar personalul foarte prietenos si deschis.  Pensulele colorate, luminitele, muzica faceau totul atat de imbietor si de primitor.

Desi era 7 seara pe  1 Decembrie, cand lumea se inghesuie in Centru la artificii, spre surprinderea noastra nu eram singurele din local. La masa noastra mai erau o mama cu fiul ei, care mi-au dat impresia de clienti vechi, doua fete vorbitoare de engleza, un el si o ea la masa de vis a vis, vreo doua familii cu copii mai mici in separeu si cred ca vreo 3 tineri in prima camera. Eu zic ca eram o gasca faina.

Dupa vreo doua ore de pictat, vorbit una alta si baut un ceai/ciocolata neagra-amaruie, ne-am declarat multumite si ne-am lasat creatiile la glazurat si ars.  Tocmai la timp sa vedem artificiile din Centru.

Dupa vreo 2 saptamani am primit mesajul ca lucrarile noastre pot fi ridicate.

Le-am ridicat! 🙂

P.s. Ma voi intoarce la Ceramic Cafe indata ce mai gasesc un doritor disponibil. 🙂 Pictura ca si un pahar de vin bun, merge mai bine cu o poveste. Cel putin aici.

E un local pe care il recomand inclusiv parintilor care doresc sa petreaca altfel timpul cu copiii lor.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *